Spešl dejovi

26.6.2014.

#41 je napokon dohvatio kompletno slovo D i mojoj sreći nema kraja. A tek njegovoj..
On je pravi dokaz da se trud i rad isplate i zato je sad nagrađen sa 3 mjeseca raspusta. Nadam se i ja s njim. Upitah ga slučajno gdje je naša slika za koju je rekao da će je odnijeti u Sarajevo i dobijem odgovor da je tu, ispred monitora. I ispuni me neki čudan osjećaj zadovoljstva i sve djeluje kao nestvarno. Zašto će tuu, je li toliko bitna, da li me se onda sjeti svakog dana..
Glava mi je mutna, sve izgleda zamršeno, ali sve je toliko divno, uključujući njega najdivnijeg da ne želim razmišljati uopšte pesimistično niti previše optimistično gajeći lažne nade. Samo želim da uživam u ovoj pažnji koju dobijam. Hvala Allahu dž.š. za sve ovo.

27.6.2014.

Lav je ponosan jer je braco diplomirao i riješio se tog tereta za sva vremena. Bilo je lijepo napraviti još jedan korak u svijetu odraslih i obući haljinu i štikle i preći kilometre u Zenici u istima. Bilo je i zadovoljstvo vidjeti njega u odijelu dok izgovara posljednje riječi prije nego što dobija titulu diplomiranog inženjera hemije. Bilo je lijepo i zagrliti ga s osjećajem ponosa u duši. Bilo je lijepo i mučiti se po makadamu hodati u štiklama jer je stalno ispitivao mogu li. Bilo je lijepo upoznati u Dženitu jer je divna djevojka. Bilo je lijepo i skinuti štikle u autu xd

A tek koliko je bilo divno prekinuti post dug 3 mjeseca i napokon zagrliti #41.. vidjeti plave oči, osmijeh, dobiti i udijeliti nekoliko frtalja.. čuti mu glas uopšte.. Nakon svih baksuzluka, promašenih buseva, sretnemo se i on napravi kolonu ljudi koja čeka da se pozdravi s njim jer ga niko nije vidio mjeseca, pa ja moram čekati da se probijem da dotičnog. Ali kad se probijem, magija..
Bilo je i više nego lijepo..
Bilo je neopisivo..
I ljuljanje u Planetu i otpraćaj do sahat-kule. I jedan pogled i jedan osmijeh. Pa on i H. su moji najdraži momci..

I javljanje sa <3. Ama budi sretna E, budi!

"I dodaj svijetu malo boje, čudo moje."
Teško će se upoznati divniji momak od njega, teško..

ekaa
Kako sam tebe voleo, ne voli se jednom u životu. Tako se voli jednom u hiljadu života! D-moll (:

Komentariši